Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » Ponowie Pytanie - jako że chciałbym wrócić do gry a gra ukazała sie na ONECIE Poprzedni temat :: Następny temat
Ponowie Pytanie - jako że chciałbym wrócić do gry a gra ukazała sie na ONECIE
Autor Wiadomość
CIVMAN
Newbie

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 14:57   Ponowie Pytanie - jako że chciałbym wrócić do gry a gra ukaz

Czy nadal właściciel wiekszej floty nie musi sie martwić o ŻADNE straty w starciach flot mających tysięce jednostek??

masacrator 
Rolnik

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:10   

z tego co przynajmniej ja się orientuje nic się nie zmieniło :) mają duzo większy atak i jezeli ty jestes atakujący nie poniesiesz zadnych strat.

CIVMAN
Newbie

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:14   Aha

Czyli realizm gry nadal 0 i potem sie dziwić ze ludzie nie chcą w nią grać. A pamiętam to był 2010 rok Sojusz na Kanrex - w pierwszej dziesiątce - Flota jedna z najpotężniejszych pokonana przez najpotężniejszą - zadała 0 (słownie zero) strat nawet jednego małego LM :(

No cóż sie dziwić :-/

A najsmutniejsze to to, że gra ma potencjał tylko s......y przez tą jedną ogromną wade (reszte można przeboleć) .
Ostatnio zmieniony przez CIVMAN Czw 02 Lut, 2012 15:19, w całości zmieniany 2 razy  

masacrator 
Rolnik

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:21   

J apowiem jedno. Naprawdę super mi się kiedys grało na Ogame. zero sposobów zero oszustwa i zero multikon. Zeby mieć "księzyć" trzeba było się postarać. I grałbym w to dalej tylko, że też poszli w kierunku zarabianie pieniędzy i to mnie zabolało. Ale jak teraz widzę, co tu się dzieję to poważnie myślę zeby tam wrócić i jednak tam pieniądze wydawać bo tam przynajmniej wiadomo o co chodzi i administracja nie wiem jak teraz ale naprawdę była na bardzo wysokim poziomie. Tam nikt nie musiał pisać i pod.... dalać innych a tu jak zauważyłem to jest już standardem bo administracja już z tą gra sobie nie radzi. Lubię gry tego typu, mogę poświęcic tej grze całe noce ale czy ona jest tego warta??!! Pozdrawiam i postaram się juz więcej na tym forum niewypowiadac bo to nie ma sensu :):)

Legion 
Expert

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:38   

Atakujący może ponieść starty tylko i wyłącznie w takim wypadku gdy pkt. obrony atakującego są mniejsze od ataku obrońcy, lub atak obrony jest większy od pkt. obrony atakującego :)

CIVMAN
Newbie

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 15:51   

No mówie jak w życiu :) W 1939 roku III Rzesza nie straciła ani jednego żołnierza pokonując Polskę a nastepnie USA nie poniosło żadnych strat atakując Niemcy. BOOOOSKKKKOO - gra sie rozudowuje a system walki z początków lat 80 - Czowiek za to odpowiedzialny powinien .... ee tam co tu duzo mówić za jakieś pół roku (jeżeli gra będzie istnieć) i zadam to samo pytanie.

Może się w końcu doczekam
Ostatnio zmieniony przez CIVMAN Czw 02 Lut, 2012 15:52, w całości zmieniany 2 razy  

John_B 
SuperMen

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 10:49   

no nie jest dokładnie tak, zależy na ile tur rozłoży się walka. wtedy w grze biorą udział również bonusy.

fakt, faktem że gra promuje najsilniejszych i odważnych. "w przygotowaniu" przez senat jest pakiet defensywny, który jest krokiem w dobrym kierunku. po jego wprowadzeniu można się zastanowić nad kolejnymi zmianami, które uatrakcyjnią grę.

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » Ponowie Pytanie - jako że chciałbym wrócić do gry a gra ukazała sie na ONECIE
Odpowiedz do tematu