Wysłany: Pią 16 Lip, 2010 11:12
wydaje mi sie ze wlacza sie ja poprzez wybudowanie takiej ilosci wojska zeby nikt cie nie ograbil jak cie nie będzie i rozbudowanie magazynu do takiego poziomu zeby nie stracic zadnych surowcow przez przepełnienie magazynu - szkoda ze nie da sie wlaczyc tej opcji jednym przyciskiem. Mam nadzieję ze pomogłem:)
Jak nie ma takiej opcji to dlaczego by nie można jej rozwinąć z dziale Pomysły i Propozycje , jak Kuba potrzebujesz takiej opcji to napisz temat , a admini rozpatrzą
wydaje mi sie ze wlacza sie ja poprzez wybudowanie takiej ilosci wojska zeby nikt cie nie ograbil jak cie nie będzie i rozbudowanie magazynu do takiego poziomu zeby nie stracic zadnych surowcow przez przepełnienie magazynu - szkoda ze nie da sie wlaczyc tej opcji jednym przyciskiem. Mam nadzieję ze pomogłem:)
a ile wynosi "taka ilość wojska", żeby nikt mnie nie ograbił?
Zdarzają się wypadki losowe, że nie można przypilnować gry przez 2-3 dni, czy choćby
przez 2 tygodnie. Mozna wtedy stracić całą swoją flotę i wojo.
Chyba, że twórcy gry chcą, żeby gracze mocno kombinowali - zapewniam was, że wkrótce pojawią odpowiednie skrypty (mimo, że jest to zakazane regulaminem - a chyba nie o to chodzi twórcom gry.
Nie ma urlopu, nie ma możliwości zastępstwa...
ALe tam teraz zima i zimno (25 stopni) i nikt sie nie kąpie plaże puste i żadne wilczyce sie nie kręcą.
A tak apropo to będzie ta opcja urlopu czy nie bo gwiazdka juz jest "na urlopie"