Dużo więcej niźli można mieć tragarzy - uznaję to pytanie za retoryczne, oboje o tym wiemy przecież :)
Ale pytaj dale Piszpanie, może coś wskórasz z tym błędem...
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 14:52
Żądać możesz więcej ale aukcji nikt nie podejmie bo tylu tragarzy na 1 wyspie nie będzie miał
Piszpan Jan [Usunięty]
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 15:36
Do czego zmierzam...
Otóż uważam że możliwość zakładania aukcji gdzie wymagana jest liczba tragarzy 10x większa niźli maksymalna możliwa dla jednej wyspy jest niedopuszczalne.
Wiem że jest to sposób na uchronienie pewnych ilości surowców.
Ale motywując to dobrem gry, zlikwidowano"łowcę posagów" tfu! nagród...
To jak już mamy być tak prawomyślni, to nie ma prawa być aukcji niemożliwych do zrealizowania.
I nie jest to błąd gry, ale świadome zaniedbanie szeroko pojętej Administracji.
Z jednej strony wprowadza się zmiany burzące ład i porządek gry, motywując to dobrem części graczy, a z drugiej strony toleruje buble...
Tyle w tym temacie.
Opisana sytuacja, w której można wystawić na aukcji więcej surowca niż jest możliwe do nabycia przez jakiegokolwiek gracza rzeczywiście nie powinna mieć miejsca i oczywiście zostanie naprawiona.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tą nieprawidłowość.
Przy okazji pozwolę sobie zadać pytanie, co możemy zrobić w tej sytuacji, tak aby wszyscy gracze byli usatysfakcjonowani?
Nie, bo można przecież wystawić np 3 000 kryształu(z drugim poziomem gildii), a zaproponować za niego 10 000 metalu, co jest normalną aukcją i dlaczego ktoś ma mi zabronić takiej aukcji, skoro mam teraz tylko 2 lv gildii handlowej na danej wyspie????
Co do niewłaściwych aukcji - limity maxymalne powinny zostać zmienione na max. poziom Gildii Handlowej - 500 000 surowców. kto tyle ma może ją przyjąć.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Piszpan Jan [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Lip, 2011 15:44
Jak w poście wyżej...
Max poziom gildii i koniec...
zgadza się, ale Ty wystawiasz tyle ile możesz przewieźć, a te który przyjmuje warunki musi mieć taki poziom aby te Twoje ilości żądane dostarczyć - to chyba proste i dlatego pisałem, że ograniczeniem powinien być poziom GILDII