Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » czas lotu fortecy!!! Poprzedni temat :: Następny temat
czas lotu fortecy!!!
Autor Wiadomość
Garnik
Wyjadacz

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 00:54   

Ten ktoś zainstalował w swojej LF sporo modułów holowniczych (przyspieszających lot). To nie jest bug.
Ostatnio zmieniony przez Garnik Sro 06 Kwi, 2011 00:55, w całości zmieniany 1 raz  

kkmik 
Newbie

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 01:05   

hehee... to jeszcze widze nic... teleport powyżej 20 jednostek dłużej trwa niż jego przylot.. a to już chyba jakiś żart...

[ Dodano: Sro 06 Kwi, 2011 01:11 ]
no i co z tego... holownik też jest wolniejszy od raiderów.. że nie wspomnę od teleportu?... to co teleport jest wolniejszy niż lot holownika????!!!! to jakaś bzdura.. Tak przyspieszają holowniki które są wolniejsze od innych jednostek.. To jest totalna degryngolada.. albo bug. Holownik przyśpiesza czas przelotu latającej fortecy przez kilkanaście czy kilkadziesiąt sektorów do 2 minut??!!

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 07:02   

mylisz holownik zwykły z holownikiem LF, to dwie całkiem rózne maszyny
Scott Taylor

Muad'Dib
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 07:51   

kkmik problem fortec i ich niesomowitych predkosci byl poruszany na tym forum juz dawno i to w kilku dzialach.Zanim zaczniesz zakladac nowy temat sugeruje skorzystac z zakladki "SZUKAJ".
Zamykam.

kkmik 
Newbie

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 11:14   czas lotu fortecy!!!

Ej moderatorze nie zamykaj wątku.. który nie został wyjaśniony.. Przeszukałem forum i znalazłem info że można przyśpieszyć fortecę do szybkości raidera.. nie wyszukalem innych info w szukaj nic nie wyskakuje.. nie zamieszczam watku zanim nie sprawdze istniejacych odpowiedzi.. prosze szanowac malych graczy a nie zamykac zrazu watki na {M'D} bo nie sa gwiazdami rozgrywki.. po to sa eksperci by pomóc.. nie siedze tu od miesiecy by o wszystkim wiedziec wiec pytam.. to chyba nie jest problem udzielic rzeczowej odpowiedzi.. chocby krotkiej a nie kazac sie komus {M'D} zamykajac watek.
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc

Muad'Dib
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 11:54   

"Ej" uzytkowniku widocznie zle Wasc szukales...prosze tutaj sa dwa tematy:

http://www.tauriworld.pl/...u-vt1343,75.htm

http://www.tauriworld.pl/...teca-vt1371.htm

ktore mowia o fortecy i jej holownikach doczytaj dokladnie dopiero pozniej atakuj.Zarzut o nieszanowaniu innych graczy i nowych czlonkow forum uwazam za irracjonalny posiedzisz tu troche zrozumiesz.Oczywiscie jestem tu miedzy innymi od tego aby pomoc takim jak Ty nie widze problemu aby mimo poirytowania udzielac rzeczowych odpowiedzi.Ty natomiast skoro wymagasz badz tak laskawy i przeczytaj regulamin jego nie znajomosc nie jest usprawiedliwieniem;"nagana wzrokowa"w razie jakichkolwiek pytan zapraszam na pw.

kkmik 
Newbie

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 17:02   

Dzięki poczytam.. acz to nie ja atakuje.. Widać Waść nie czyta moich postów.. To mnie atakują i to w tempie w którym nie sposób zareagować bo teleport trwa dłużej niż dolot fortecy.. I właśnie w tym tkwił problem.. i stad moje pytanie...
Pozdrawiam

Muad'Dib
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011 17:06   

Ja rowniez, jak usatysfakcjonowany zamykam.Na przyszlosc jezeli bedziesz mial jakies pytanie wal na pw lub na S'Boxa tam najszybciej uzyskasz odpwiedz.Pzdr
Ostatnio zmieniony przez Muad'Dib Sro 06 Kwi, 2011 17:07, w całości zmieniany 1 raz  

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » czas lotu fortecy!!!
Odpowiedz do tematu