Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 16:42 8 kolejek i co teraz?
Mam na kilku wyspach po 8 kolejek... w stoczni, nie wiem jeszcze dlaczego... co będzie jeśli uda mi się wskrzesić duchy przeszłości?
Jeśli mi się uda... załóżmy... to będę miał kartę przetargową? czy może zostanę recydywistą? czy może w końcu będę mógł odzyskać to co skradł mi wyleniały kot?
Ciekawe...
[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 17:48 ]
mam już pewne podejrzenia.... jestem recydywistą , "dorobiłem" się w "cudowny" sposób pewnej ilości jednostek (niewielkiej ale zawsze). Nadal nie wiem dokładnie o co "biega"
Nie klikałem, nie ustawiałem, zmieniły się jedynie pewne parametry... ale czy to miało wpływ...
[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 17:57 ]
ale jaja...
[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 18:00 ]
To naprawdę nie jest prowokacja, poważnie... coś zduplikowało mi bieżącą produkcję
Będę musiał zreplikować ustawienia i pokojarzyć fakty dostałem awansem dodatkową ilość jednostek z bieżącej produkcji, sprawdziłem. Nie pamiętam dokładnej liczby... może "ktoś" pomoże policzyc... nawet jak mi wytnie 5 x więcej to jesli nie znajdzie wytłumaczenia to bedzie mi się podwajać za każdym razem bez klikania