Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » 8 kolejek i co teraz? Poprzedni temat :: Następny temat
8 kolejek i co teraz?
Autor Wiadomość
abebe1 
Expert

Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 16:42   8 kolejek i co teraz?

Mam na kilku wyspach po 8 kolejek... w stoczni, nie wiem jeszcze dlaczego... co będzie jeśli uda mi się wskrzesić duchy przeszłości?
Jeśli mi się uda... załóżmy... to będę miał kartę przetargową? czy może zostanę recydywistą? czy może w końcu będę mógł odzyskać to co skradł mi wyleniały kot?
Ciekawe...

[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 17:48 ]
mam już pewne podejrzenia.... jestem recydywistą :-P , "dorobiłem" się w "cudowny" sposób pewnej ilości jednostek (niewielkiej ale zawsze). Nadal nie wiem dokładnie o co "biega" :shock:
Nie klikałem, nie ustawiałem, zmieniły się jedynie pewne parametry... ale czy to miało wpływ...

[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 17:57 ]
ale jaja... 8-)

[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 18:00 ]
To naprawdę nie jest prowokacja, poważnie... coś zduplikowało mi bieżącą produkcję :shock:

Tessa 
SuperMen

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 18:09   

nie wiem co w tym dziwnego...ja stale mam w stoczni 8 jak mi się kończy premium
i w koszarach tez 8
przyzwyczaiłam się...
Ostatnio zmieniony przez Tessa Sro 02 Lis, 2011 18:12, w całości zmieniany 1 raz  

abebe1 
Expert

Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 18:10   

No to jestem spokojny... ;-)
czyli takie podwajanie ilości produkcji jest normalne... uff odetchnąłem ;-)

[ Dodano: Sro 02 Lis, 2011 18:16 ]
Całego serwera nie zabanują przecież?

Tessa 
SuperMen

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 18:16   

ja tam nie wiem o jakim podwajaniu ilości Ty mówisz...u mnie się nic nie podwaja
dwie dodatkowe zakładki nadal są po 1 jednostce

http://img838.imageshack....owniczka111.jpg

abebe1 
Expert

Wysłany: Sro 02 Lis, 2011 18:20   

Będę musiał zreplikować ustawienia i pokojarzyć fakty ;-) dostałem awansem dodatkową ilość jednostek z bieżącej produkcji, sprawdziłem. Nie pamiętam dokładnej liczby... może "ktoś" pomoże policzyc... nawet jak mi wytnie 5 x więcej to jesli nie znajdzie wytłumaczenia to bedzie mi się podwajać za każdym razem bez klikania :lol:

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » 8 kolejek i co teraz?
Odpowiedz do tematu