Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Gru 2008 Posty: 185 Skąd: z TauriWorld
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009 21:59 Bonus Inżynier
Dzięki Gildii Handlowej możesz przez określony czas posiadać Inżyniera, wspomaga on w całym twoim księstwie budowę statków oraz jednostek lądowych o dwadzieścia procent.
Ostatnio zmieniony przez Kamil Wto 17 Mar, 2009 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 13:32
Zachęcamy do zapoznania się z listą zmian w wersji 2.0.1, która dziś została wprowadzona na serwer T1 PL. Między innymi, zmienił się sposób działania bonusów Naukowiec oraz Inżynier. Najważniejszą różnicą jest, że bonus będzie wspomagać wyłącznie zakładki powstałe po jego włączeniu, za to będzie wspomagał całość zakładki, obniżając czas całego procesu (badania technologii, budowy budynku, tworzenia wszystkich jednostek w kolejce etc., - zależnie od bonusu).
Zachęcamy do zapoznania się z listą zmian w wersji 2.0.1, która dziś została wprowadzona na serwer T1 PL. Między innymi, zmienił się sposób działania bonusów Naukowiec oraz Inżynier. Najważniejszą różnicą jest, że bonus będzie wspomagać wyłącznie zakładki powstałe po jego włączeniu, za to będzie wspomagał całość zakładki, obniżając czas całego procesu (badania technologii, budowy budynku, tworzenia wszystkich jednostek w kolejce etc., - zależnie od bonusu).
Po cichu ukradkiem, nie nazwę takiego działania bo mi bana wlepicie zmieniliście zasady funkcjonowania bonusu inżyniera nie informując o tym graczy.
Na 5 wyspach po wprowadzeniu poprawki ustawiłam 6xpo ok 800 szt pancerników i cieszyłam się, że zgodnie z poprawką wszystkie ustawione kolejki będą się budowały po 2:47 szt., a tu dziś akurat natknęłam się na obrazek, że pancernik buduje się w tych kolejkach przeszło 3h, złość mnie ogarnęła.
Najpierw przetrząsnęłam forum , kolejno wprowadzane poprawki – ich opisy a następnie zaczęłam przeglądać swoje kolejki i oto proszę:
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Elu, więc masz jakiś pasztet zafundowany przez grę. Sprawdziłem u siebie. Inżynier sie skończy za 3 dni, kolejkę ustawiłem na 33 dni i czas budowy to 2,47 i jakieś sekundy
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
A czy masz jakieś kolejki ustawione wcześniej tak jak ja miałam ustawione, że do września mogłam nic nie ustawiać?
Scott Taylor
Elu, wiesz, że Cie poprę w każdej sytuacji ale było info Julii, że kolejki należy skasować i ustawić od początku.
_________________ GB&BG
to głęboko... "
Moje wszystkie kolejki ustawione zostały po wprowadzeniu wersji gry 2.0.1
Scott Taylor
Jedyna szansa to pisać do ADM ale moje różne zgłoszenia nigdy nie doczekały się odpowiedzi. Może Tobie się uda.
_________________ GB&BG
to głęboko... "
Elu, nie rozumiesz chyba. Gdy nie masz bonusu to kolejki nie dostają bonusu 20%. Jeśli dodałaś je w trakcie trwania bonusu inżynieria (nowego, który zmienił działania po 2.0.1) to wtedy czasy powinny być zmniejszone.
I ADM ona próbuje cały czas to Ci powiedzieć że dodała kolejki po wersji 2.0.1 i po zakończeniu tego bonusu statki ów za kolejkowane powinny się budować szybciej, a tego nie robią.
właśnie, że zrozumiałam wszystko co było napisane w poprawce 2.0.1
i zgodnie z tym co napisała Julia i Ty sam napisałeś również usunęłam wszystkie kolejki a następnie 18 i 19 grudnia ubiegłego roku ustawiłam wszystkie kolejki ponownie.
i powinny ciągle budować się z prędkością 2h 47 min jedna szt. pancernika.
Po raz kolejny czuję się oszukana.
Scott Taylor
kupiłem Inżyniera (po raz pierwszy w tej grze) gdzieś w połowie stycznia i kolejki dalej idą na bonusie z tamtego inżyniera (niektóre jeszcze ponad 150 dni - bo bez premium :) czyli nadal o 20% krócej trwa budowa moich statków.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)