Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 14:22
Nie chcę Was zwodzić ani dawać odpowiedzi rozmijającej się z prawdą. Wiem, że bardzo długo czekacie na te informacje. Zaplanowałem przygotowanie drobiazgowej rozpiski wszystkich podobnych modyfikatorów w grze, nie tylko przypadków, które były poruszane w tym temacie, aby nie robić tego samego kilkakrotnie, tylko raz i dobrze.
Gdy otrzymam konkretne wzory - czarno na białym - od razu je przekleję na forum, a następnie do Tauripedii, tak aby wszyscy mogli od razu sprawdzić jak działa każdy z występujących w grze "procentów". Niestety, zadanie to czekało dłuższy czas w kolejce, ustępując pilniejszym sprawom, ale lada dzień zostanie ukończone i wówczas nastanie powszechne oświecenie. Obiecuję.
Mam pytanie:
Szanowny Andre,
czy w Waszej firmie nie komunikujecie się częściej niźli raz na miesiąc ?
Mija miesiąc od Twojej wypowiedzi a Ty skrupulatnie unikasz tego wątku.
Czekam na "powszechne oświecenie" z niecierpliwością.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Dziękuję za "rzeczową" odpowiedź.
Czekam więc dalej na konkrety, jak zresztą inni gracze.
Co do znaków, to osobiście nie uważam, by przeszkadzały w czytelności postu, a taki mam charakter piania i nic na to nie poradzę, że w taki sposób wyrażam moje poglądy i zdanie, skoro nie można wpisywać znaków ciągiem, (a trzy znaki za taki ciąg mogą być uznane) będę przerywał "ciąg" innymi znakami, aby nie naruszać regulaminu Forum.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Odpowiadając na pytanie postawione w poprzednim poście: emocje same w sobie nie są zabronione. Pisanie pod ich wpływem postów, które są niecenzuralne, obrażają użytkowników etc - tak.
Kwiesiek - nadmiarowe znaki zapytania zostały już usunięte, dlatego ich nie widzisz. Ten kto je napisał, wie co miałem na myśli.