Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Struktury » Opis budynków » Senat Poprzedni temat :: Następny temat
Senat
Autor Wiadomość
Kamil 
Expert

Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 02:42   Senat

Jest budynkiem sojuszniczym, jedynie posiadając ten budynek (już jego pierwszy poziom) gracz może się przyłączyć do określonego sojuszu. Jeżeli gracz chce stworzyć sojusz musi posiadać ten budynek na poziomie 3,co pozwala mu osiągnąć liczebność 3 członków. Każdy kolejny poziom zwiększa ten współczynnik o kolejnych 3 członków. W senacie jest wiele zakładek pomagających kreować wspólną politykę działań, realizacji decyzji oraz pozyskiwaniu informacji o atakach, jak i obronie.

W podzakładkach senatu gracz będzie mógł obserwować aktywność sojuszników, decyzje sojuszu (opuszczenie przez sojusz członka, przyłączenie się do sojuszu nowego członka, wojnę z innym sojuszem, zakończenie wojny, zawarcie sojuszu z innym sojuszem, aktywność graczy (skuteczność ich obrony jak i skuteczność ataków na innych graczy).

W senacie będzie zakładka pozwalająca na jednoczesne rozmowy z sobą sojuszników, przejścia do forum sojuszu. Określony gracz w sojuszu (będący generałem sojuszu) będzie posiadał stosowne informacje o sumie danych wojsk sojuszników w sektorach PÓŁNOC, POŁUDNIE, WSCHÓD, ZACHÓD na danej planecie, gdzie sojusz jest usytuowany. Będą to sumy zbiorcze wszystkich graczy bez wyszczególnienia.

Budynek ten można wybudować wyłącznie na pierwszej wyspie. Założyciel sojuszu będzie mógł przyznać swoim sojusznikom funkcje Dyplomata i Ambasador z odpowiednimi możliwościami, dyplomata będzie mógł zawierać nowe sojusze, wypowiadać wojny usuwać członków a ambasador będzie mógł przyjmować członków do sojuszu.

Ponadto założyciel będzie dysponował wszystkimi powyżej wymienionymi funkcjami jak i dodatkowo będzie mógł zmienić nazwę sojuszu ustawiać hierarchie sojusznikom (przyznawanie tytułów adekwatną do posiadanych pkt. tzw. widełki pkt. od 1000 do 1300 pkt. gracz jest giermkiem od 1301 do 1600 jest księciemŁącznie będzie mógł wpisać dziesięć takich tytułów z widełkami pkt.

Założyciel sojuszu będzie mógł przekazać swój sojusz innemu graczowi, będzie mógł połączyć swój sojusz z innym sojuszem.

[ Dodano: Wto 17 Mar, 2009 19:17 ]
Proszę o pytania, chętnie rozwinę temat !
Ostatnio zmieniony przez Kamil Pon 23 Mar, 2009 23:26, w całości zmieniany 3 razy  

NAWIEDZONY
Newbie

Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 08:58   

mam dopiero dwie wyspy na jednej mam senat na 4 lvl a na drugiej na 3 lvl nie moge zapraszac do soju mozesz mi pomoc ??

Piszpan Jan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 14:40   

A sojusz masz?

NAWIEDZONY
Newbie

Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 15:22   

no gdybym nie mial sojuszu to bym nie pytal o przyjmowanie
mam sojusz i mam kilku kumpli co chca dolonczyc do mnie

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Struktury » Opis budynków » Senat
Odpowiedz do tematu