Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Struktury » Opis budynków » Bunkier
Idź do strony:  «   1 2
Poprzedni temat :: Następny temat
Bunkier
Autor Wiadomość
abebe1 
Expert

Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 22:28   

Widzisz John jak widoczne są fakty w świetle statystyk? :-P
Do końca doby tauryjskiej mógłbym znacząco zwiększyć liczby na T1, o których piszesz i wtedy nie miałbyś tego argumentu ;-)

Ale co innego chciałem napisać, skoro Ty potrafisz czytać prawidłowo staty...

W jednym Masz rację z tym osłabianiem obrony jednostek, dlatego trzeba zwiększyć pojemność bunkra i dać mu jakieś uzbrojenie defensywne. Wszak jest miejsce na bunkrze do zainstalowania fajnych działek, wyrzutni czy laserów.

John_B 
SuperMen

Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 22:37   

abebe, zacząłem sprawdzać statystyki jak niektórzy na forum zaczęli pisać że t2 nie walczy, było to ze dwa miesiące temu. może nie sprawdzałem ich co dzień ale kiedy sprawdzałem zawsze więcej osób walczyło na t2. nie chodzi mi o to by się odgryźć tylko zwyczajnie obaliłem jakiś czas temu ten mit.

co do bunkra, jest on totalnie nie wykorzystany - masz rację. max ma pomysły jak to zmienić - jestem za.

statystyk na t2 też nie podnoszę aż ktoś mnie nie wkurzy. ostatnio ktoś atakował moją LF po drugiej w nocy, która stała w porcie w trakcie rozbudowy. zniszczył mi trochę pancerza, ale okazji nie wykorzystał. uwierz mi też do niego zawitam :-)

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 22:45   

Ja John byłam jedną z osób piszących o walkach na T2
bo według tego co pisaliście na forum to nie były walki ale walenie się na zabój
Scott Taylor

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Struktury » Opis budynków » Bunkier
Idź do strony:  «   1 2
Odpowiedz do tematu