Witam, czy ja dobrze rozumuje? Jeżeli tylko na 1 wyspie poświęce środki na rozbudowę Admiralicji i tylko na tej wyspie będę tworzył floty a potem rownomiernie je rtoześle po sąsiednich swoich wyspach to będą właśnie z wiekszą mocą i szybciej farmić okolicę?
Mam 7 lvl techniki kontroli flot i mogę utworzyć 21 flot, mam 3 wyspy.
Po stworzeniu 21 flot na wyspie A gdzie jest Admiralicja po 7 flot zostaje rozdysponowanych na 3 wyspy i z każdej lata sobie z atakami po okolicy.
1. Czy floty nie stracą swoich bonusów na "obcych" wyspach?
2. Jeżeli wyślę atak z "obcej" wyspy to gdzie wróci?
Pomógł: 27 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 606 Skąd: Polska
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010 10:46
rentor napisał/a:
1. Czy floty nie stracą swoich bonusów na "obcych" wyspach?
Nie floty nie utracą swoich bonusów na innych wyspach kontrolowanych przez gracza.
rentor napisał/a:
2. Jeżeli wyślę atak z "obcej" wyspy to gdzie wróci?
Atak wysłany z innej lokalizacji (posługując się Twoją terminologią "obcej") wróci na wyspę, z której został wysłany (z której flota została wysłana z rozkazem ataku, nie zaś do tej gdzie została ona utworzona).
A teraz inne pytanko odnośnie tych bonusów:
Atakuj(powinno być ATAK, ale to inna sprawa) to bonus do Ataku, co jest oczywiste.
Obrona - i tu zgodnie z nazwą bonus powinien iść do OBRONY statków, ale czy czasem nie dodaje bonusu do Pancerza ????
Jak to jest dokładnie ??
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)